wecome article

Kedves Barátaim!

Ma blogger lettem.
A blogot azért írom, mert manapság ez így cool, meg, egyrészt így juthat el kutatásom, tudásom és mondanivalóm, könyvkiadó és honlap hiányában, a tisztelt erdeklödökhöz. Másrészt így tudom írásaimat rendszerezni és raktározni. Sem könyv megírásáról, sem honlap létrehozásáról nem mondtam le, csak ez most még nehézségekbe ütközik.

Meghívlak, tehát, kedves Mindnyájatokat egy érdekes barangolásra a történelem titokzatos útjain. Nagyon megtisztelve lennék, ha ellátogatnátok blogomra. Az itt megjelenö gondolatok kutatásaimat és tudásomat tükrözik, és nem követnek politikailag motivált irányzatokat. Szem elött a történelem megfigyelése áll, és írásaimat ennek öszinte értelmezése vezérli. Egyfelöl célom éppen a különféle hamiskás csúsztatások és vaskos (politikailag motivált) hazugságok feltárása, másfelöl a különbözö történelmi folyamatokat egy kicsit más megvilágításba való helyezése, abból a meggyözödésböl, hogy a logika követése fontosabb mint a dogmák sértetlensége.

Várlak tehát, szeretettel Mindnyájatokat a blog írásainak megtekintésére, és esetleg követésére.

Here we are trying out the new technologies, with pálinka... (mondta a spanyol vejem, aki nagy segítségemre volt e blog megszerkesztésében, és akinek ezért köszönettel tartozom). Muchas graicas Daniel!







Hajra Magyarország, hajrá Magyarok!





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Kelták, a Nyugat Magyarjai

Az Etruszk Rejtély

Kelták és Magyarok